SVARAR PÅ LÄSARFRÅGOR

postat av hanna: igårkväll förstördes mitt hår av färgning. Vill inte avfärga lr något helst låta det tvättas av, har du något tips?
Svar: Detta har hänt mig också, hemskt haha! Jag duschade också av mitt, med hjälp av nattlånga hårinpackningar och trogna schampoot head & shoulders citrus fresh.

postat av marre: Har du något bra sommarkläds tips? Känns som att man måste investera i en helt ny garderob typ.
Svar: Naee en helt ny garderob behövs nog inte, men om man är ett offer för trender (som jag) så har man en hel del att förnya. Virkade plagg, exempelvis klänningar och västar är kanske hetast. Annars är söta och tuffa shorts som gäller, men även jordnära kulörer och färgglatt! Gult är min favorit! Kan tipsa om nahla.jetshopfree.se, dom har jättesöta sommarkläder!
 
från nahla.jetshopfree.se


postat av linda: Favoritbloggerska?
Svar: Helst läser jag Kenzas. Hon är min förebild inom mode. Annars blondinbella, hon verkar så jordnära och stark! Och målinriktad och snäll, hehe. Egoinas läser jag ibland också, varierar mellan modebloggar och humorbloggar ;)

postat av olivia ljungh: Vad står på din wishlist?
Svar: Massor utav shorts! Och Virkad bikini, presentkort m.m och lite småtjafs som fjäderhårförlängningar och hjärtleggings hehe!

postat av emine: Ditt bästa sommartips? Hudväg, hårväg, klädväg..
Svar: Jadu, klädväg nämnde jag ju färgglatt och stickat/virkat. Hudväg.. Hmm.. Saltvatten är jättebra mot finnar och sår osv! Annars sol och nu behöver man ju inte så mycket smink längre och det bidrar ju till bättre hy. Håret har jag faktiskt inte tänkt så mycket på.. men personliga favoriter är fiskbensflätan och strandhåret!En typ av fiskbensfläta ser vi hos A Wang.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0