JAG ÄR MED OCH TÄVLAR HOS VADFANSKAJAGHETA.SE!

Nu har alexandra på vadfanskajagheta.se massor utav nya tävlingar! jag är med och tävlar i att vinna en valfri märkesvara och ett par uggs! hon har massvis av tävlingar varje vecka så klicka er in på hennes blogg! kram


vill hålla kvar vid sommarn!

Ursh vill verkligen inte att hösten ska komma! Jag vill hålla kvar sommarn men med dethär vädret är det inte så lätt att trotsa hösten (som jag vill, med shorts varje dag och solbrillor en dag på den öde stranden, hehe!).
Men så är det faktiskt. Jag tycker det är äckligt att sätta på mig snortighta jeans efter att ha haft bara ben i tre månader och att slänga en hoodie över den virkade toppen är väll det tråkigaste som finns!

Har inte förberett mig ett dugg inför denna modesäsongen! Jag hör att det är både färg och djupt svart som gäller men jag kommer dock köra på mycket färg främst på byxor!

två av mina senaste sommaroutfits!
s


SHORTS TOPSHOP & H&M CONSCIOUS COLLECTION / TOPS H&M (OLD) & KANDEE SHOP / RAYBANS


jag är med och tävlar!

jag är med och tävlar i Jylices & fannys blogg om en HÄRLIG goodiebag från bikbok!
var med och tävla du med!

http://creatives.blogg.se/category/tavlingar.html


MOST WANTED
Supertighta, knallrosa jeans. Dessa från stylebop.

igår vart det shopping!

hej alla fina! Igår vart det en shoppingrunda runt järntorget & även inne i nordstan för lite planering av kommande paket hehe. In en runda på myrornas och fick med mig ett par supervida levis för ynka 85:-. En sololja från cubus och löshår som ni får bättre titt på sedan.

Ägnade mig även åt lite nätshopping igår från bland annat topshop och shestore. otroligt spänd över innehållet är jag! får hoppas att de kommer på måndag då jag ska till lotta på liseberg!


RSS 2.0