LET'S KICK ITMed spackel över hela ansiktet,  iklädd en sommarklänning med converse drar jag nu mig iväg. Kommer hem imorgon så ni får ha det toppen tills dess, som vanligt har jag bråttom så egentligen säger vi att detta inlägget inte hans med. Schh


YOU KNOW MY MOTIVATION

god morgon på er! Vid fem idag ska jag på fest och "jag" spenderade hela min fredagkväll till att förvandla en gammal studentklänning som gick ner till fötterna på mig till en kort klänning jag tänkt ha idag troligtvis. Ni får inte se resultat förren ikväll självfallet!


ENKELT & FRÄSCHT


BRICK BY BORING BRICK

-t-j-a-! Efter världens mest hektiska vecka känns det så himla bra att det äntligen är fredag! Känner mig lite som Kenza - är det inte thailand så är det london. Haha nejdå så är det absolut inte. Tänkte lägga upp dagens upplägg av dagens outfit om en stund, men först måste jag säkerhetsnåla min klänning inför morgondagen lite mindre. Har man ingen egen skräddare så har man inte, fan jag skulle passat på i thailand! ;) Ni som varit där har säkert sätt att det finns minst fyra skrädderier på varenda gata?


DILEMMA

På lördag blir det partaj (födelsedagsfirande ett fåtal personer) och jag har självklart trillat in i kläd-dilemmat. Så tänkte be om era kloka åsikter käraste!

1,2,3,4?LIVET NÄSTAN LEKER

Första skoldagen idag & jag har blivit så varmt välkommen att jag var nästintill på topp hela dagen! Det är så man vill bli bemött varje dag tycker jag haha! Kommit hem efter en lång shoppingrunda med för små converse och med käk i magen och en brasa framför en så känner man att man inte kan må bättre. Det enda mysteriet just nu är att jag inte hittar mina favorit jeans.. Spårlöst försvunna sedan innan min resa. Visar lite senare vad jag köpt idag, det blev inte mycket - men alltid något.

 

BOHEMISKT - MUMMA

Har verkligen fastnat för "halsbandet-under-kragen" bohemiska trenden. Kanske inte något jag själv skulle gå runt med men tycker det är ovanligt snyggt på dem som bär det. Kajsa från "stylisterna" hade det i ett avsnitt, snyggt säger jag bara!

px: malutb.blogg.se &  saabinas.blogg.seVART ÄR VÄRMEN, VART ÄR ALLT HÄRLIGT FOLK?

Är otroligt förvirrad. För två dygns sedan befann jag mig i älskade thailand, i 35+, i solen med säkert en cola i handen eller låg ute i havet och njöt. Att befinna mig i Sverige igen känns hemskt haha, vill verkligen inte vara här. Lovar att det kommer bjudas på bilder från min fantastiska resa, men först blir det lite vardagligare inlägg för att jag ska komma tillbaka till mina rutiner igen. Eller hur uttrycker man det utan att det ska låta helt fel?


ETT DYGNS FLYGRESA VÄNTAR, BEGER MIG TILL 30+

Hej! Nu sitter jag förmodligen på planet påväg till Shippol, Amsterdam. Därifrån ska vi senare ta flyget till Kuala Lumpur Malaysia & sedan vidare till thailand! Hörs kanske någon gång under dessa veckor, ni får ha det toppen här i kylan! ;)


SCHOOLS OUT FOR .. SPRING?

Nu har jag slutat skolan. För gott höll jag på att säga men så är det ju inte riktigt. Inatt beger jag mig till Malaysia & på torsdag är jag i Thailand. Är jättespänd hehe.


RSS 2.0