SKÖNHETEN

Någon dag framöver hade jag tänkt beställa hem en blus & ett linne från H&M och på deras online rea hittade jag denna skönheten. Ska nog beställa två; en i vit och den andra i kamel.


MÅNDAGAR ÄR ROTEN TILL ALL ONDSKA

Jag kan inte släppa skolan ur huvudet. Hur ointressant det än låter så har jag en krönika i svenskan och jag har inte ens något ämne. Hur som helst har dagen kännts helt tråkig och onödig. Fattar inte ens varför jag gick till skolan idag för det ända jag har gjort har varit att läsa ur min älskade Simon & Sophie. Tyskan var väll den ända vettiga lektionen antar jag.

THESE MONEY ARE MADE FOR SPENDING

Thailand om 2 dagar! Vilket betyder packning och shopping. Mina svenska SEK har blivit BATH. Fast har några svenska sedlar kvar till att handla in det sista. Imorgon ska jag köpa några böcker att ha och fördriva tiden med, det är ju trots allt ett dygn på ett plan. Och någon grym peeling.
Detta linnet såg jag för någon vecka sedan i butik. Vet inte varför jag inte köpte det för att nu var det slutsålt. Med min tur brukar sånt hända.. haha hemskt.Imorgon iallafall blir det skola klockan nio. Verkligen ingen motivation till att gå dit egentligen, händer nästan ingenting på hela långa dagen. Men jag måste, tyvärr.


SJUMILAKLIV

Nu blir det 2½ men. Toppen.


SKOGSHUGGARSKJORTAN ÄR TO DIE FOR

Gud vad jag vill ha något i denna sort. Den billigaste jag hittat finns/fanns (?) på h&m men jag vill ha den sorten som är lite längre fram & bak. Här har vi två olika varianter

Från H&Ms herravdelning & topshop


quality of life

hej! Kom just hem och jag fryser som bara den, är hungrig och ska snart sätta mig med en hög tyskapapper. Har prov imorgon, på allt vi lärt oss sedan augusti. Lycka till säger jag bara till mig själv, kommer behöva det..

sista bilden från weheartit.com


DURING WINTER VACCATION

Under vinterlovet införskaffades "allt" detta. I olika omgångar. Jag är en sån person som aldrig kan köpa mycket på en gång och när jag väl gör det så blir jag jättelycklig men sedan när jag finner migsjälv i personlig konkurs så blir jag less haha. Misslyckat. Men iallafall, detta vart alltså mycket för att vara jag.
SOMLIGA GÅR MED TRASIGA CONVERSE

Hallå hallå, äntligen hemma efter en lång dag. Egentligen skulle vi åka skridskor imorgon efter lunch med arbetslaget, men så blev det inte eftersom att så pass lite ville hänga med. Så typiskt.

Men på fredag å andra sidan, då bär det av till nordstan efter skolan. Ska inhandla ett fåtal ansiktsmasker för fredagkvällen då jag & två vänner ska ha hemmaspa. Längtar redan, mer än behövligt efter en lång vecka i skolan. Nu ska jag snart sätta mig med ett SOprov för har endast tills imorgon på mig. Viktigt och bråttom, hatar den kombinationen hehe. Vi hörs


Jag är hellre klädgalen än endast galenfyra-fantastiska. Allt från H&M. Min favoritbutik! Chiffonger & Volanger är tummen upp i vädret i vår. Även batikmönstrat är något jag hoppas på, titta på linnet ovan t.ex.i don't care if monday's blue

Bonjour! För en liten stund sedan kom jag hem från skolan efter en relativt kort dag. Gårkvällen slutade vid 23 ungefär efter att vi fixat naglarna, ansiktsmask & självfallet solsidan och Time out. Någon dag i veckan måste jag verkligen köpa några böcker till thailand så jag har något att göra på flyget. Ett dygns resa, hemskt! 
Nu, när jag endå inte har något annat att göra tänkte jag ta mig an uppgiften att göra min första header!


arrived fragmented, leave in onepiece*

Tänkte bara snabbt informera er om att det kommer ny design. Vi får väll bara hoppas att nästa gång ni klickar er in känner ni inte igen er längre. Nu ska jag snart krypa ner i min onepiece och dö där en stund, tjingeling!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0