Norge, vårat älskade grannland! ♥

Ni var några stycken som undrat varför jag inte bloggat om Norge attackerna, men jag har inte haft tid för bloggen som ni kanske märkt.

Men ja, jag har följt nyheterna ända sedan lördagsmorgonen och jag kan verkligen inte förstå att sånthär händer. Finns inte mycket mer att säga, personer som gör sånthär är ju sjuka. Döda över 80 personer. Skjuta vilt omkring sig. på försvarslösa ungdomar dessutom. Bomba en huvudstad. för att inte få ut något av det förrutom titeln som världens mest hatade man. Norge, vi stöttar er genom allt.GONE WITH THE WIND?
Vart är mina ringar från thailand? Och armbanden? Och mitt LV iphone-skal?
Skumt. Den marmorerade ringen längst till höger tänkte jag matcha med mitt linne som går i samma färger, samma mönster. 100 kronor förgäves eller? Ne, jag får fortsätta leta.

Dagens valjeans jc/ topp h&m conscious collection/ kofta h&m/ring miss dee/

Tråkigt väder tråkiga kläder!

FULLT UPPfull rulle hörrni! Nu i det tråkiga vädret passar det bra med ett inlägg känner jag. Snart bär det av till ullared (igen! var där i tisdags) och köpa upp mina pengar! Men det är härligt med nytt, hehe.

2 juli - hemma och slöar

Hej bloggen! Idag har jag bestämt mig för att bara ta det lugnt, det kan behövas efter denna veckan med massssor utav sol, bad och motion. Inget fel med det egentligen, bara att jag behöver en dag avkoppling hehe.
Hur som helst, ska ta och städa rummet lite snart. Vädret smittar verkligen av sig på humöret? Riktigt tråkigt väder idag ju.

Idag blir det polskt till middag. Något nytt, haha vem vet hur det kommer smaka?

Nu till något helt annat. Inväntar massor utav paket under veckan som kommer. Är riktigt trött på att dom inte kommit än? men det kanske är så när man beställer från andra sidan jorden? Jaja, ni får ursäkta detta tråkiga inlägg. Hörs lite senare!

RSS 2.0